NOVÁ RECEPTURA
Po zalití teplou vodou vzniká jemná játrová omáčka neodolatelně ochucující křupavé granule, pestrá chuť masa, zeleniny, těstovin a rýže
Pivovarské kvasnice zajišťují rozvoj zdravé kůže a husté srsti
Napomáhá trávení díky semenům chia
Podporuje tvorbu kloubní chrupavky
Výtažek z juky váže metabolické produkty v tlustém střevě a tím omezuje tvorbu nepříjemného zápachu
Vysoké množství energie v malém objemu snižuje množství exkrementů a nezatěžuje tak trávicí systém velkými objemy
Složení:
kukuřice; rýže (14 %); nízkopopelovinová drůbeží masová moučka pšenice; kukuřičný šrot, nudle (7%), sušené škvarky; želatina, těstoviny (7 %); hovězí a drůbeží masová moučka; palmový olej; kokosový olej, extrudovaná zelenina (4 %; včetně sušené mrkve 0,1 % a sušeného hráchu 1,35 %); ječmen, drůbeží tuk; pivovarské kvasnice; sušené řepné řízky; sleďová moučka; sušené lusky svatojánského chleba, dihydrogenfosforečnan vápenatý; hydrolyzovaná drůbeží játra; sušená vejce; chlorid sodný; uhličitan vápenatý
Analýza:
Hrubý protein 24 %
Hrubý tuk 11 %
Hrubý popel 7 %
Hrubá vláknina 2,8 %
vlhkost 10 %
vápník 1,4 %
fosfor 1 %
sodík 0,3 %
vitamín A 10 000 m.j./kg; vitamín D3 1 000 m.j./kg; vitamín E 100 mg/kg; měď (pentahydrát síranu měďnatého) 17 mg/kg; železo ( síran železnatý) 200 mg/kg; mangan (oxid manganatý) 40 mg/kg; zinek (oxid zinečnatý) 150 mg/kg; jód (jodid draselný) 2 mg/kg; selen (seleničitan sodný) 0,05 mg/kg; lecitin 2 000 mg/kg; přírodní výtažky s vysokým obsahem vitamínu E 48 mg/kg
Jaké jsou zdroje bílkovin?
70 % živočišné bílkoviny (35 % z hovězího, 30 % z drůbeže, 5 % z ryb)
30 % rostlinné bílkoviny