NOVÁ RECEPTURA
Pivovarské kvasnice zajišťují rozvoj zdravé kůže a husté srsti
Napomáhá trávení díky semenům chia
Podporuje tvorbu kloubní chrupavky
Výtažek z juky váže metabolické produkty v tlustém střevě a tím omezuje tvorbu nepříjemného zápachu
Vysoké množství energie v malém objemu snižuje množství exkrementů a nezatěžuje tak trávicí systém velkými objemy
Složení:
čerstvé drůbeží maso (30 %); drůbeží bílkoviny (21%), kukuřice; rýže; sleďová moučka (6 %); drůbeží tuk; palmový olej; kokosový olej, sušená vejce (2,5 %); hydrolizovaná želatina (2,5%), výlisky z jader hroznového vína (2,5 %); pivovarské kvasnice; sušené lusky svatojánského chleba; sušené řepné řízky; semena chia; dihydrogenfosforečnan vápenatý; hydrolyzovaná drůbeží játra; chlorid sodný; chlorid draselný; byliny (0,2 % - kopřivové listy, kořen hořce, zeměžluč, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, ostružiny); juka
Analýza:
Hrubý protein 29,5 %
Hrubý tuk 20,5 %
Hrubý popel 7 %
Hrubá vláknina 3 %
vlhkost 10 %
vápník 1,4 %
fosfor 1 %
sodík 0,35 %
vitamín A 15 000 m.j./kg; vitamín D3 1 500 m.j./kg; vitamín E 150 mg/kg; měď (pentahydrát síranu měďnatého) 12,5 mg/kg; železo ( síran železnatý) 200 mg/kg; mangan (oxid manganatý) 40 mg/kg; zinek (oxid zinečnatý) 150 mg/kg; jód (draselný) 2 mg/kg; selen ( seleničitan sodný) 0,05 mg/kg; lecitin 5 000 mg/kg; přírodní výtažky s vysokým obsahem vitamínu E 48 mg/kg
Jaké jsou zdroje bílkovin?
85 % živočišné bílkoviny (65 % z drůbeže, 15 % z ryb, 5% z želatiny)
15 % rostlinné bílkoviny